Diensten

Gladstucwerk een hedendaagse moderne afwerking is het glad en vlak afpleisteren van wanden en plafonds. Dit geeft een luxe en rustige uitstraling met een ruimtelijk effect. Gladpleisterwerk past in ieder interieur. Een voordeel van gipsgebonden pleisterwerk is dat beschadigingen gemakkelijk bij te werken zijn. Daarnaast heeft gips de positieve eigenschap om vocht op te nemen en los te laten wat voor een goede vochtregulering in de betreffende ruimte zorgt. Gladstucwerk kan na droging in ieder gewenste kleur gesaust worden. Ook kunnen wij het gladde stucwerk behandelen met de verfspuit voor een streeploos eind resultaat.

Met sierpleisters worden wanden, plafonds en gevels voorzien van een fraaie decoratieve structuur. De diktes kunnen variëren van 1 tot 3 mm. Bovendien zijn ze hard, stootvast, kleurecht en duurzaam. Ze hebben weinig onderhoud nodig. Graag bezoeken we u om het een en ander te laten zien aan de hand van gemaakte voorbeelden. Er is veel meer mogelijk dan u in eerste instantie zult verwachten.

Lijsten en ornamenten hebben de eigenschap uw woonkamer optisch te vergroten en sfeer in uw huiskamer te brengen.
Sierlijsten, kooflisten en rozetten geven een strakke kamer rust en uitstraling.Er zijn veel verschillende lijsten en ornamenten te verkrijgen. Wij kunnen u alle voorbeelden laten zien uit verschillende catalogussen. Van verschillende leveranciers. Met alle denkbare stijlen. Strak en modern, maar ook krullen en rondingen. Rozetten op het plafond, pilasters op de wanden en zelfs zuilen en haarden kunnen geplaatst worden. Dankzij die enorme keus is er voor iedere smaak wel een oplossing en dat geeft net een stukje meer warmte en sfeer in uw woonhuis. Zo kunt u zelf uw plafond samenstellen naar eigen wensen en smaak.

Is het stukadoren met een mengsel van zilverzand kalk en gips. Het heeft een prachtige zanderige oppervlakte met een draaiendeschaduw effect.(Vlammen) Er is geen schuurwerk het zelfde daarom maakt het iedere wand of plafond zeer uniek Schuurwerk is standaard wit maar kan ook op kleur gemaakt worden doormiddel van kleurstof. Ook kan traditioneel stukwerk buiten aangebracht worden dan gebruiken we in plaats van kalk en gips. Cement wit of grijs.

Er bestaan diversen mogelijkheden voor het afwerken van buitengevels, bijvoorbeeld Gladde wandafwerking, schuurwerk, sierpleisters. Cement mortel wordt vaak toegepast op buitengevels, kan goed tegen vocht en is zeer hard. Wij adviseren u graag over probleem oplossingen, Isolatieverbetering en afwerkingen.

JVerbeeten levert kwaliteit voor particulieren en bedrijven

Door onze vele jaren ervaring zijn wij in staat om u van deskundig advies te voorzien en met u mee te denken. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Specialisaties

Hier ziet u een aantal specialisaties die ik beheers door gevolgde cursussen en trainingen:
 
Betonlook met Beal Mortex
Marmerlook
Fotostuc

 

Waarom JVerbeeten

Wij leveren top kwaliteit stukwerk met A-merk producten tegen een scherpe prijs. Wij zijn veelzijdig en professioneel. Ook zijn wij aangesloten bij de NOA

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u een offerte opvragen, laat het ons weten!
 
Joeri Verbeeten 
Saltshof 2860

6604 GH Wijchen

T: 0630377578
E: jverbeetens@gmail.com 
Website gemaakt door WR Webdesign