Diensten

Buitengevel isolatie bestaat uit 3 lagen. Laag 1 is een polystyreenplaat die gelijmd word op de gevel met een cement mortel. Deze platen zijn in verschillende diktes te verkrijgen . Hoe dikker de plaat des te hoger de isolatie waarde. Laag 2 een laag wapenings gaas gedrukt in een cement mortel. Laag 3 de afwerklaag kan in diverse mogelijkheden zoals Sierpleister, schuurwerk en een gladde wand afwerking. Deze vorm van isolatie is en blijft een van de belangrijkste opgave deze tijd. Om het milieu te ontzien en vanwege een zo laag mogelijke belasting van onze energiereserves. Gevelisolatie is het antwoord op de noodzakelijke warmte isolatie van gevels, het oplossen van bouwkundige gebreken, zoals tocht, scheurvorming, vochtdoorslag en omhoog trekkend vocht. En bij uitstek een ideale gelegenheid om met behulp van kleur de uitstraling van een gebouw te verbeteren. In veel situaties is op gevelisolatie subsidie aan te vragen. Vraag het na bij uw gemeente.

JVerbeeten levert kwaliteit voor particulieren en bedrijven

Door onze vele jaren ervaring zijn wij in staat om u van deskundig advies te voorzien en met u mee te denken. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Specialisaties

Hier ziet u een aantal specialisaties die ik beheers door gevolgde cursussen en trainingen:
 
Betonlook met Beal Mortex
Marmerlook
Fotostuc

 

Waarom JVerbeeten

Wij leveren top kwaliteit stukwerk met A-merk producten tegen een scherpe prijs. Wij zijn veelzijdig en professioneel. Ook zijn wij aangesloten bij de NOA

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u een offerte opvragen, laat het ons weten!
 
Joeri Verbeeten 
Saltshof 2860

6604 GH Wijchen

T: 0630377578
E: jverbeetens@gmail.com 
Website gemaakt door WR Webdesign