Diensten

Spackspuiten is de laatste jaren enorm populair geworden. Het kan op allerlei verschillende ondergronden worden aangebracht, zoals beton Gipsplaten enzovoorts. Vooral in nieuwbouw woningen wordt deze manier van plafond en muurafwerking veel gebruikt. Het is een snel en duurzame manier om muren en plafonds af te werken met een mooi structuur.Spackwerk wordt onder hoge luchtdruk op het te bewerken deel aangebracht. Spackwerk wordt in 2 lagen aangebracht. De eerste laag wordt erop gespoten en vlak getrokken (gemest) . Het lijkt dan een egaal vlak gestuukte muur .Alle oneffenheden zijn dan weggepleisterd. Als de 1e laag droog is wordt de 2e laag de afwerklaag aangebracht . Door verschillende technieken is het mogelijk om deze toplaag erg fijn , middel of grof aan te brengen. Ook is het mogelijk om het materiaal op kleur te spuiten.

JVerbeeten levert kwaliteit voor particulieren en bedrijven

Door onze vele jaren ervaring zijn wij in staat om u van deskundig advies te voorzien en met u mee te denken. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Specialisaties

Hier ziet u een aantal specialisaties die ik beheers door gevolgde cursussen en trainingen:
 
Betonlook met Beal Mortex
Marmerlook
Fotostuc

 

Waarom JVerbeeten

Wij leveren top kwaliteit stukwerk met A-merk producten tegen een scherpe prijs. Wij zijn veelzijdig en professioneel. Ook zijn wij aangesloten bij de NOA

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u een offerte opvragen, laat het ons weten!
 
Joeri Verbeeten 
Saltshof 2860

6604 GH Wijchen

T: 0630377578
E: jverbeetens@gmail.com 
Website gemaakt door WR Webdesign